praktisch


Ten laatste inschrijven op 5 maart!

Waar

De projectweek loopt van 16 tot 20 maart 2015 en vindt plaats in de verschillende ateliers op de Bijloke-site, in de Kunsttoren (Offerlaan) en in de Nederpolder (Instrumentenbouw). De opstart van de week gaat door in het anatomisch Auditorium Cirque (Bijloke).

 

Inschrijven ten laatste op 5 maart

Dit project wordt ingericht voor studenten uit 2 Ba, 3Ba en Master. Studenten dienen zich ten laatste in te schrijven tegen donderdag 5 maart. Klik daarvoor door naar de specifieke projectpagina's. Je schrijft je in via email naar de betrokken docent. Elke student schrijft zich in voor 1 project. Je kan een tweede project kiezen op woensdag.

 

Wanneer

Er zijn 4 gezamenlijke momenten voorzien waarbij kennis en ervaringen uit de verschillende lopende projecten gedeeld worden. Eén op maandagochtend, één op dinsdagavond, één op donderdagavond en een afsluitende presentatie op vrijdagmiddag.


 • Maandag 16/03
 • 09u30 - Introductie in het anatomisch auditorium Cirque, Bijloke
  10u30 - Start van de projecten in de ateliers


 • Dinsdag 17/03
 • 09u00 - Start projecten ateliers
  16u00 - Algemene presentatie (Kunsttoren, Offerlaan 5)

  Studenten kunnen op basis van de collectieve algemene presentatie (waarbij de verschillende ateliers een stand van zaken geven van hun projecten) eventueel nieuwe verbindingen leggen, nieuwe projectgroepen voorstellen en al dan niet aansluiten bij een ander atelier.


 • Woensdag 18/03
 • 09u00 - Projecten ateliers

  De ateliers staan open voor een aantal nieuwe deelnemers en of werken verder aan de reeds opgestarte projecten. (nieuwe deelnemers dienen zich reeds de avond voordien op de algemene presentatie in de Kunsttoren aanmelden)


 • Donderdag 19/03
 • 09u00 - Projecten ateliers
  17u00 - Open KASKlezing

  Naar aanleiding van de projectweek werd de KASKlezing opengesteld als collectieve tool. Voor deze gelegenheid werd er geen spreker uitgenodig maar wordt 'KASK / School of Arts' zelf als spreker verwacht. Alle deelnemers worden uitgenodigd voor het voeren van een debat rond het thema 'de school als een open tool'. Met een inleiding van Pierre Huyghebaert van het grafisch collectief OSP rond 'open source'.


 • Vrijdag 20/03
 • 09u00 - Projecten ateliers
  13u00 - Lunch + presentaties (15u30) (Kunsttoren, Offerlaan 5)


 

Eigen voorstellen en discussie

Studenten en docenten die nu reeds zelf voorstellen hebben of nog input willen geven voor deze projectweek kunnen dit doen in het 'open' document hieronder. Elk afzonderlijk project heeft ook dergelijke pad of open document waar suggesties kunnen worden gedaan of plaats is voor discussie. (zie specifieke projectpagina's)

VUL ZELF AAN --> http://piratepad.be/p/kaskcollectief